Preview Mode Links will not work in preview mode

Barometern KFF-podden

Jan 28, 2020

Från Blekinge kom dopningspatrullen för att testa fyra KFF-spelare och vi kan avslöja vilka fyra som var på deras lista. I veckans avsnitt snackar vi också en hel del om rättvända spelare och vikten av skapa tid till sina medspelare med ett tillslag i stället för att stanna upp spelet och låta motståndarna...


Jan 21, 2020

Hej och välkommen till ett nytt fullmatat avsnitt som rör sig från oväder i Spanien, Nwakalis nya mejl, U21-bojkott till David Elms avslöjande att han en gång var nära att rita på för Nordsjälland. Trevlig lyssning.


Jan 14, 2020

Nu är säsongen på gång och vi kan bjuda på lite träningsnyheter. David Elm förklarar hur han tycker att Frölings egenskaper kommer fram bäst på planen, vi försöker bena ut Rasmus Elms nya roll mer ingående och en massa annat. 50 minuter KFF.


Jan 7, 2020

Vilken väg är Kalmar FF på väg att ta nu när man bygger en ny trupp med färre spelare? Här är ett par faror som bör undvikas på transfermarknaden.
Anfallaren Nils Fröling är påpassad från flera håll. Kommer han att fortsätta i KFF eller blir det en fortsättning hos en allsvensk konkurrent?
Vi snackar...