Preview Mode Links will not work in preview mode

Barometern KFF-podden

Apr 7, 2021

Lasse Hansson & David Elm slår i KFF-podden fast att inledningen av allsvenskan kommer att bli väldigt viktigt för Kalmar FF den här säsongen.

Starten mot Östersund (h), Degerfors (b), Örebro (h) och därefter Sirius (b) är enligt tipsen konkurrenter om att i första hand klara nytt kontrakt.

– Det är mycket...


Mar 16, 2021

Senaste nytt från träningslägret på Ekerum. Stefan Larsson ger en inblick i vad som händer. Själv är han otroligt sugen på en golfrunda även om han vet hur en toppad järn 2:a känns i mars.

Vi snackar KFF–Mjällby på Fredriksskans och hur det kan vara att komma tillbaka till föreningen man lämnade i en...


Mar 8, 2021

Rasmus Elm går in på sin andra säsong som ledare i Kalmar FF. Nu är han veckans gäst i KFF-podden och talar öppet om hur han vill skapa förutsättningar för lagets yngre spelare med hjälp av all sin rutin med sig.

"Jag vill ha en miljö där vi drar varandra uppåt. Känner jag att någon tar det där steget...


Mar 1, 2021

Den här veckan har KFF årsmöte och här kan du höra klubbchef Markus Rosenlund själv berätta mer om alla siffror kring föreningens tuffa 2020 som nu redovisas.

Lasse Hansson tycker att fotbollen i efterhand borde se på situationer mer som hockeyn gör och menar att det sena ingripandet av Brages målvakt som...


Feb 23, 2021

Låna ut och låna ut. Hade inte Kalmar FF behövt sälja Maxwell nu när de bestämt att de inte vill ha kvar honom trots det långa kontraktet?
Jonathan Ring är tillbaka och säger att han har 2019 års form i kroppen. Det här är en spelare som kommer att passa perfekt i laget igen.
Vi snackar också om krönikor...